klik hier om de animatie af te spelen
---Financiële Bijsluiters
---Bespaar op uw kosten en help voetbalvereniging Meerburg. Klik hier voor informatie
---Erkend Hypotheekadviseur
---
Welkom
In het filmpje dat u hier kunt bekijken hebben we geprobeerd onze werkwijze duidelijk te maken. Assurantiekantoor BIG BEN pretendeert te adviseren op een zo duidelijk mogelijke en vooral ook eerlijke manier. Deze aanpak hanteren we al van de start van het bedrijf, medio 80-er jaren, ruim voordat de politiek en de AFM (terecht) paal en perk proberen te stellen aan het zogenaamde provisie-jagen.

Helaas kwam de op provisie beluste adviseur steeds vaker in het nieuws, zie de consumentenprogramma's Radar en Kassa en de commotie om de woekerpolis-affaire. Wij vinden deze kritiek juist, horen te vaak deze klachten uit de praktijk en werken dus vanuit een andere invalshoek.
Met een aantal gerichte vragen komen we moeiteloos bij het voor de klant geschikte product uit en kunnen we samen met de klant de details in- en aanvullen.

Wat wij er aan verdienen is uiteraard leuk, maar mag zeker nooit het advies beïnvloeden. Sinds 1 juli 2009 is het verplicht te melden wat de tussenpersoon verdient aan het afsluiten van een post. Wij melden dit al vele jaren.

Na een bezoek aan BIG BEN ziet u nog wel het bos door de bomen en kan alles thuis nog naverteld worden.

Als deze aanpak u aanspreekt, bel of mail ons gerust eens voor een afspraak. Dat kost uiteraard niets. U kunt vragen naar Ed Kamerling.
U kunt ook gebruik maken van het informatieformulier.

---

Assurantiekantoor BIG BEN bemiddelt in alle soorten schade-, levensverzekeringen en hypotheken en werkt o.a. met verzekeraars als ASR groep, AEGON, Amersfoortse, Arag, Ardanta, Delta LLoyd, Europeesche, Florius, Goudse, Legal & General, Reaal, Unigarant. Voor hypotheken kan BIG BEN bij vrijwel alle verstrekkers terecht, banken en verzekeraars.

BIG BEN heeft ook een ander werkgebied, waar u terecht kunt voor financieel advies, belastingaangiftes en administraties.

BIG BEN, sinds 1985 gevestigd in de Leidse regio, sinds kort op een prachtige locatie aan de Zijlsingel 65 te Leiden.


---


Autoverzekering nodig? Hier vergelijken en direct afsluiten
---
Sluit uw schadeverzekeringen online
---